Στην Αθήνα ο Παπαναστασίου - Θα συναντηθεί με τον Υπ. Ενέργειας Ελλάδας για τον GSI

Στην Αθήνα ο Παπαναστασίου - Θα συναντηθεί με τον Υπ. Ενέργειας Ελλάδας για τον GSI

Ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου, θα έχει σήμερα στην Αθήνα συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Θεόδωρο Σκυλακάκη, σε σχέση με το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου (GSI).

Σε δήλωση χθες στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαναστασίου είχε πει ότι κατά τη συνάντησή τους το πρωί «θα συζητηθούν οι παρατηρήσεις των συμβούλων μας» αναφορικά με το ενδεχόμενο «η Κυπριακή Δημοκρατία να είναι μέτοχος στον GSI».

«Θα μεταφέρουμε τις παρατηρήσεις που μας υπέδειξαν οι σύμβουλοι μας για να δούμε και τις θέσεις της άλλης πλευράς», υπογράμμισε.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαναστασίου είπε ότι «κάποιες παρατηρήσεις είναι έντονες και σταματούν την όλη διαβούλευση και κάποιες άλλες είναι πιο ήπιες» και «θα διαβουλευθούμε για να δούμε τί έχει κατά νου η άλλη πλευρά».

Στη συνάντηση, είπε, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Πρωθυπουργικού Γραφείου της Ελλάδας και ο φορέας υλοποίησης του έργου, ΑΔΜΗΕ, ενώ από πλευράς Κύπρου θα συμμετέχουν η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Υπουργείο Ενέργειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE