Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι -Βίντεο

Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι  -Βίντεο

Τα χιόνια... έφερε μαζί της η κακοκαιρία «ELENA» αφού σε διάφορες περιοχές του Τροόδους άρχισε να χιονίζει εδώ και λίγη ώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ τέθηκε στις 12 το μεσημέρι η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Οι δρόμοι που οδηγούν στο #Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους) είναι κλειστοί για ΟΛΑ τα οχήματα λόγω χιονόπτωσης. Στην περιοχή Πλατρών, παρατηρείται έντονη βροχόπτωση. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες, αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE