Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι -Βίντεο

Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι  -Βίντεο

Τα χιόνια... έφερε μαζί της η κακοκαιρία «ELENA» αφού σε διάφορες περιοχές του Τροόδους άρχισε να χιονίζει εδώ και λίγη ώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ τέθηκε στις 12 το μεσημέρι η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Οι δρόμοι που οδηγούν στο #Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους) είναι κλειστοί για ΟΛΑ τα οχήματα λόγω χιονόπτωσης. Στην περιοχή Πλατρών, παρατηρείται έντονη βροχόπτωση. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες, αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE