Φωτιά σε οίκο ευγηρίας στο Μόναχο - Εκκενώθηκε γρήγορα, κατέρρευσαν τμήματα του κτιρίου

Φωτιά σε οίκο ευγηρίας στο Μόναχο - Εκκενώθηκε γρήγορα, κατέρρευσαν τμήματα του κτιρίου

Στις φλόγες τυλίχθηκε την Τρίτη (24/12) ένας οίκος ευγηρίας στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική του Μονάχου, πρόκειται για τον οίκο ευγηρίας Vincentinum στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Η εκκένωση του κτιρίου έγινε άμεσα.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά

Η φωτιά ξεκίνησε από την ταράτσα του οίκου ευγηρίας, γράφει το γερμανικό δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Κατέρρευσαν τμήματα του κτιρίου

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, κατέρρευσαν τμήματα του κτιρίου με την πυροσβεστική να καταβάλλει προσπάθεια να την σβήσει απομακρύνοντας παράλληλα τους ανθρώπους από το κτίριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE