Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Η δεξιά λωρίδα του δρόμου έκλεισε προσωρινά γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το όχημα έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE