Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Η δεξιά λωρίδα του δρόμου έκλεισε προσωρινά γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το όχημα έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE