Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Πήρε φωτιά ένα ασανσέρ του

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ - Πήρε φωτιά ένα ασανσέρ του

υναγερμός σήμανε την Τρίτη (24/12) στον Πύργο του Άιφελ, εξαιτίας πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε ένα από τα ασανσέρ.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε, ωστόσο προκλήθηκε πανικός, καθώς 1.200 άτομα που βρίσκονταν στο αξιοθέατο αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν.

 

 

ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε φρεάτιο ανελκυστήρα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ορόφου.

Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις της πυροσβεστικής αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε, όταν μια συσκευή κοντά σε ένα καλώδιο ανελκυστήρα υπερθερμάνθηκε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.