Τρεις ημέρες στο κελί για τον 43χρονο που καταζητείτο για υπόθεση κλοπής φορτηγού

Τρεις ημέρες στο κελί για τον 43χρονο που καταζητείτο για υπόθεση κλοπής φορτηγού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής φορτηγού οχήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 και 13 Νοεμβρίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ το φορτηγό εντοπίστηκε στις 18 του ίδιου μήνα, σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE