Μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Προεδρικό - Μάζεψε €4.520 για τον Ραδιομαραθώνιο

Μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Προεδρικό - Μάζεψε €4.520 για τον Ραδιομαραθώνιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που φιλοξενήθηκε στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, με πρωτοβουλία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

 Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εισέφεραν ποσοστό 10% επί των συνολικών τους εισπράξεων από τις πωλήσεις. Συγκεντρώθηκε ποσό €4.520, το οποίο θα διατεθεί ως εισφορά στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού που χαρακτηρίζει την κυπριακή κοινωνία, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων», σημειώνει η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση συμβάλλοντας στην επιτυχία της.

Παράλληλα, εκφράζονται ευχαριστίες προς το κοινό που αγκάλιασε με θέρμη την πρωτοβουλία. Υπόσχεση είναι η θεσμοθέτηση παρόμοιων δράσεων που είναι επωφελείς τόσο για τις μικρές επιχειρήσεις, όσο και την κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE