Πένθος στην κυπριακή κοινωνία - Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός νομικός Ευστάθιος Ευσταθίου

Πένθος στην κυπριακή κοινωνία - Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός νομικός Ευστάθιος Ευσταθίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός νομικός και πολιτικός, Ευστάθιος Ευσταθίου.

Ο Ευστάθιος Ευσταθίου διετέλεσε βουλευτής από το 1985-1996, ενώ αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΕΔΕΚ.

Γεννήθηκε στη Μόρφου το 1935, σπούδασε νομικά και οικονομικές επιστήμες και ασκούσε το δικηγορικό επάγγελμα.

Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚ:

Ο Πρόεδρος Μαρίνος Σιζόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη της ΕΔΕΚ, εκφράζουν την ειλικρινή και βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Ευστάθιου Ευσταθίου, ιστορικού στελέχους της ΕΔΕΚ και πρώην βουλευτή του κόμματος.

Ο εκλιπών άφησε το στίγμα του στην πολιτική με τους αγώνες του ως βουλευτής και στέλεχος μέσα από τις τάξεις τις ΕΔΕΚ και ήταν διακεκριμένος νομικός και μαχόμενος δικηγόρος.

Στους συγγενείς και οικείους του αείμνηστου Ευστάθιου Ευσταθίου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE