Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 13χρονη κόρη του στο Ηράκλειο

Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 13χρονη κόρη του στο Ηράκλειο

Μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα του ερευνούν οι Αρχές του Ηρακλείου.

Ο 61χρονος άνδρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 13χρονη κόρη του τελευταία δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος creta24.gr, ο εισαγγελέας στο Ηράκλειο διέταξε τη σύλληψη του 61χρονου και έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και οδηγήθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Το ανήλικο κορίτσι έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του πατέρα του με εισαγγελική εντολή και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE