Σφραγίζεται το «Allou! Fun Park» με απόφαση του δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Σφραγίζεται το «Allou! Fun Park» με απόφαση του δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Τη σφράγιση των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης υπό την επωνυμία «FUNTASTIC LAND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε» «Allou! Fun Park» αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση καθώς όπως αναφέρεται σε σχετιό δελτίο Τύπου «η άδεια λειτουργίας του έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2024 και έως σήμερα δεν έχουν κατατεθεί όλα τα οριζόμενα από τον Νόμο δικαιολογητικά για την ανανέωσή του».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επισημαίνει: «Ο Δήμος και το Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του «Allou! Fun Park» για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει. Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον».

Θυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες, παιδιά εγκλωβίστηκαν για 15 λεπτά σε παιχνίδι του Allou! Fun Park σε μεγάλο υψόμετρο.

Επισκέπτες του λούνα παρκ της Αθήνας, κατήγγειλαν πως εξαιτίας της βλάβης, το παιχνίδι για 15 με 20 λεπτά έμεινε κολλημένο στον αέρα, με αποτέλεσμα να παιδιά να εγκλωβιστούν σε μεγάλο ύψος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE