Οδηγοί Προσοχή: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω καραμπόλας στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Οδηγοί Προσοχή: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω καραμπόλας στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε λωρίδα

Κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την Ακτή Κυβερνήτη λόγω οδικής σύγκρουσης

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας

Κλειστή είναι γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της περιοχής Ακτή του Κυβερνήτη, όπου σημειώθηκε σύγκρουση τριών διερχόμενων οχημάτων. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, η οποία διοχετεύεται μέσω της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Ένα από τα τρία εμπλεκόμενα στην οδική σύγκρουση οχήματα έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ τα άλλα δύο οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του δρόμου. Τα μέλη της Αστυνομίας προβαίνουν σε ενέργειες για μετακίνηση και του τρίτου οχήματος, με ρυμουλκό όχημα, ώστε η αριστερή λωρίδα να δοθεί στην κυκλοφορία.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν το όχημα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Σημ.: Κατά την οδική σύγκρουση φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.