Έξω φρενών ο Δ. Χριστόφιας - Στην αντεπίθεση με αγωγές κατά Μιλτή και Βγενό! - VIDEO

Έξω φρενών ο Δ. Χριστόφιας - Στην αντεπίθεση με αγωγές κατά Μιλτή και Βγενό! - VIDEO

Συνεχίζεται ο σάλος γύρω από το σκάνδαλο της Focus, αυτή τη φορά με αφορμή την δημοσιοποίηση της κατάθεσης Μηλτιάδη Νεοφύτου, ο οποίος εμπλέκει τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Χριστόφιας: «Μιλτή, έχουμε ανάγκη τα χρήματα του Βγενόπουλου και θα τα πάρουμε»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος του mega Νατάσα Χριστοφόρου, στην μεσημβρινή εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι έτοιμος να καταθέσει αγωγές.

Οι εν λόγω αγωγές θα έχουν ως αποδέχτες τόσο τον πρώην πρόεδρο της Ομόνοιας και εργολάβο Μιλτιάδη Νεοφύτου, όσο και την εφημερίδα «Πολίτης».

Πάντως όσο αφορά τις διαρροές ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού φέρεται να φωτογραφίζει την Νομική Υπηρεσία.  

Την ίδια ώρα παρέμβαση στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά, έκανε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πολίτης», Σωτήρης Παρούτης απαντώντας στα όσα καταλογίζει στην εφημερίδα τόσο ο κύριος Χριστόφιας όσο και ο κύριος Βγενοπούλος  σε ανακοίνωση που μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.