Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο όταν ένας 14χρονος από το γυμνάσιο Καστριτσίου πήγε με μαχαίρι στο γυμνάσιο Ρίου και απείλησε μαθητή.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, ο λόγος ήταν τα μάτια μιας κοπέλας.

Οι καθηγητές αλλά και οι άλλοι μαθητές κατάλαβαν γρήγορα τι συνέβαινε και βγήκαν έξω. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν και ο 14χρονος με το μαχαίρι το έβαλε στα πόδια.

Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία και οι καθηγητές έδωσαν τα στοιχεία του μαθητή από το Καστρίτσι, ώστε να διερευνήσει το θέμα.

Ο μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθη. Δύο ώρες νωρίτερα είχε υπάρχει συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Καστριτσίου άγνωστο για ποιον λόγο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE