Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Ανήλικος πήγε με μαχαίρι σε σχολείο του Ρίου και απείλησε μαθητή

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο όταν ένας 14χρονος από το γυμνάσιο Καστριτσίου πήγε με μαχαίρι στο γυμνάσιο Ρίου και απείλησε μαθητή.

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, ο λόγος ήταν τα μάτια μιας κοπέλας.

Οι καθηγητές αλλά και οι άλλοι μαθητές κατάλαβαν γρήγορα τι συνέβαινε και βγήκαν έξω. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν και ο 14χρονος με το μαχαίρι το έβαλε στα πόδια.

Στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία και οι καθηγητές έδωσαν τα στοιχεία του μαθητή από το Καστρίτσι, ώστε να διερευνήσει το θέμα.

Ο μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθη. Δύο ώρες νωρίτερα είχε υπάρχει συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Καστριτσίου άγνωστο για ποιον λόγο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE