Δεν παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο κατηγορούμενοι για διπλό φονικό στη Λεμεσό - Πότε ορίστηκε η ακρόαση

Δεν παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο κατηγορούμενοι για διπλό φονικό στη Λεμεσό - Πότε ορίστηκε η ακρόαση

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν απάντησαν οι δυο κατηγορούμενοι, 19 και 23 χρόνων, σε σχέση με την υπόθεση του διπλού φονικού, που διαπράχθηκε μεταξύ 30 και 31 Ιουλίου, με θύματα τον 39χρονο Αντρέα Κουζουπή και τον 38χρονο Σλοβάκο David Chmelar, που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι σε όχημα, στο δρόμο Παρεκκλησιάς - Κελλακίου.

Μετά από τρεις αναβολές στην έναρξη της διαδικασίας, οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου, όπου τους απαγγέλθηκαν κοινές κατηγορίες, όπως φόνος εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εμπρησμός οχήματος, κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Από μια κατηγορία σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών απαγγέλθηκε ξεχωριστά στους δυο κατηγορούμενους, οι οποίοι οδηγήθηκαν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Τα δύο θύματα είχαν δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι πριν εντοπιστούν στο καμένο όχημα, ενώ κατά τις ανακρίσεις τους, οι κατηγορούμενοι έδωσαν αντικρουόμενους ισχυρισμούς όσον αφορά τις συνθήκες που διαπράχθηκε το έγκλημα.

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση τον ερχόμενο Απρίλιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.