Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Λόγω βλάβης στον Κεντρικό παροχετευτικό αγωγό του Κοινού Σχεδίου Υδατοπρομήθειας Μουτταγιάκας ενδέχεται να επηρεαστεί η υδροδότηση στις Κοινότητες Παρεκκλησιάς, Πεντακώμου, Μόνης και Μοναγρουλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΑ Λεμεσού, τα συνεργεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού καταβάλλουν προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της βλάβης εντός της ημέρας.

Καλούνται οι καταναλωτές των πιο πάνω Κοινοτήτων να περιορίσουν τη χρήση νερού στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες για να μην επηρεαστεί η ομαλή υδροδότηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE