Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Χωρίς νερό περιοχές της Λεμεσού - Βλάβη σε κεντρικό αγωγό - Τι να προσέξουν οι κάτοικοι

Λόγω βλάβης στον Κεντρικό παροχετευτικό αγωγό του Κοινού Σχεδίου Υδατοπρομήθειας Μουτταγιάκας ενδέχεται να επηρεαστεί η υδροδότηση στις Κοινότητες Παρεκκλησιάς, Πεντακώμου, Μόνης και Μοναγρουλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΑ Λεμεσού, τα συνεργεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού καταβάλλουν προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της βλάβης εντός της ημέρας.

Καλούνται οι καταναλωτές των πιο πάνω Κοινοτήτων να περιορίσουν τη χρήση νερού στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες για να μην επηρεαστεί η ομαλή υδροδότηση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE