Σάλος με «μερακλή» ιερέα στο Μαρούσι - Μπήκε σε sex shop, ψώνισε και...

Σάλος με «μερακλή» ιερέα στο Μαρούσι - Μπήκε σε sex shop, ψώνισε και...

Άφωνοι έμειναν περαστικοί στο Μαρούσι όταν είδαν έναν ρασοφόρο να μπαίνει σε έναν κατάστημα sex shop.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης (19/12) στο Μαρούσι, με πρωταγωνιστή έναν ρασοφόρο άνδρα, όταν εθεάθη να μπαίνει σε κατάστημα ερωτικών ειδών επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει οδηγός – αυτόπτης μάρτυρας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, γύρω στις 9 παρά δέκα το πρωί της Πέμπτης ενώ βρισκόταν στην κίνηση της καθόδου της Λεωφόρου Κηφισίας, είδε έκπληκτος έναν ρασοφόρο να διασχίζει το δρόμο και να μπαίνει μέσα σε μαγαζί που πουλάει ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα.

Όπως αναφέρει ο οδηγός, ο ρασοφόρος ήταν βιαστικός, δεν έκατσε ούτε ένα λεπτό μέσα στο μαγαζί και εξήλθε κρατώντας στα χέρια μια σακούλα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE