Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο 22χρονος Χιράμ Ντεφρίς ο οποίος έκανε μαθήματα για να πάρει άδεια πιλότου. Ο δεύτερος νεκρός από τη συντριβή του αεροσκάφους είναι ο πιλότος Πρέστον Καλούια, ο οποίος ήταν απόφοιτος του Kamehameha Schools.
Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται το αεροπλάνο να παίρνει καθοδική πορεία και να συντρίβεται σηκώνοντας ένα μαύρο σύννεφο καπνού.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία του επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Daniel K. Inouye ο πιλότος πρόλαβε να πει «χάσαμε τον έλεγχο εδώ».
Το αεροπλάνο συνετρίβη σε ένα κτήριο που είναι προς κατεδάφιση με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής να σημειώνει ότι αυτό ήταν «το καλύτερο σενάριο».
Για τον λόγο αυτό ο πιλότος χαρακτηρίζεται ως ήρωας γιατί απέφυγε κατοικημένες περιοχές.
ΠΗΓΗ: Protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




