Κύπριος εκπαιδευτικός με… εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας – Τον κατήγγειλαν στο Υπουργείο

Κύπριος εκπαιδευτικός με… εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας – Τον κατήγγειλαν στο Υπουργείο

Εκπαιδευτικός με εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας σε κυπριακό Δημοτικό Σχολείο. Τόσο… εναλλακτικός ήταν όμως που ώθησε τους γονείς των μαθητών της Ε΄ τάξης, στην οποία διδάσκει, να κάνουν καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο εν λόγω δάσκαλος φαίνεται πως την είδε… Robin Williams (βλ. ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών») και δίδασκε εκτός ύλης. Μόνο που το κακό φαίνεται πως παράγινε.

Όπως σημειώνει η συνάδελφος Ντόρα Χριστοδούλου («Φιλελεύθερος»), ενώ έπρεπε να παραδίδει Μαθηματικά, κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνονταν γενικές συζητήσεις.

Οι γονείς, λοιπόν, θεωρώντας πως τα παιδιά τους έμεναν πίσω στην ύλη προσέφυγαν στο Υπουργείο για να προλάβουν τα χειρότερα.

Πληροφορίες που καταγράφονται στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρουν ότι είχε γίνει παράπονο για τον εν λόγω εκπαιδευτικό και πως η διεύθυνση του Σχολείου τον προόριζε μόνο για να κάνει το μάθημα της Γυμναστικής.

Ωστόσο, μετά από αίτημα του ιδίου, του παραχωρήθηκαν και ώρες διδασκαλίας στα Μαθηματικά. Φαίνεται πως η τάση του να σκέφτεται «έξω από το κουτί», όμως, τον έκαψε…

Επιμέλεια: Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE