Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο

Η συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής για ακόμα μια φορά αποκάλυψε ότι κάποια κόμματα από τη μία διατείνονται ότι προστατεύουν τους πολίτες αλλά ψηφίζουν προτάσεις σε βάρος των πολιτών όπως ήταν το κούρεμα των καταθέσεων η απορρόφηση των αξιογράφων οι εκποιήσεις κτλ.

 

Έκπληξη ήταν και η στάση του ΕΛΑΜ, από την μία ζήτησε αναβολή της συζήτησης του θέματος για την φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών, άρα να μην μπορεί να επιβληθεί φορολογία στα υπερκέρδη του 2024 και από την άλλη ψήφισε την πρόταση για την φορολογία.

Από την μία προστατεύουν τις τράπεζες και από την άλλη διατεινονται ότι υπερασπίζονται τους πολίτες.

Το άκρον άωτον του λαϊκισμού σε όλο του το μεγαλείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.