«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις «φλόγες» μεταλλικό προκατασκευασμένο σπιτάκι και κουζίνα σε διαμέρισμα - Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική:  Στις «φλόγες» μεταλλικό προκατασκευασμένο σπιτάκι και κουζίνα σε διαμέρισμα - Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές

Σε 19 περιστατικά, 9 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο.

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά, στις 12:13 υπήρξε ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστιά οχήματα σε πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε κουζίνα ημιυπόγειου διαμερίσματος στην Έμπα στην Πάφο.

Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε η κουζίνα και εξοπλισμός της. Από τον καπνό και την θερμότητα ζημιές και στην βαφή του διαμερίσματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση σωλήνα νερού και αναπνευστικές συσκευές.

Επιπλέον, στις 23:20 ανταπόκριση πυροσβεστιών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά σε μεταλλικό προκατασκευασμένο σπιτάκι τοποθετημένο σε χωράφι στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά το σπιτάκι έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Από την πυρκαγιά ελαφριές ζημιές έπαθε η βαφή δύο οχήματων που βρίσκονταν πλησίον. Το σπιτάκι κατοικείτο από τετραμελή οικογένεια αλλοδαπών οι οποίο δεν κυνδίνευσαν.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από θερμάστρα υγραερίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.