Ισόβια κάθειρξη στον εκτελεστή και στους δύο συνεργούς του για τον φόνο του Ανδρονίκου

Ισόβια κάθειρξη στον εκτελεστή και στους δύο συνεργούς του για τον φόνο του Ανδρονίκου

Την ποινή τους άκουσαν σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας άλλοι τρείς κατηγορούμενοι που παραδέχθηκαν τη δολοφονία του Δημήτρη Ανδρονίκου γνωστού ως «Δημητρούι», που έγινε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Πρόκειται για τον εκτελεστή του Ανδρονίκου και δύο από τους συνεργούς.

Όλοι τους καταδικάστηκαν για φόνο εκ προ μελέτης σε ισόβια.

Υπενθυμίζεται πως στις 25 Οκτωβρίου ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε και στον 42χρονο Σύρο οδηγό της μοτοσικλέτας χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.