Χαριλάου: Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV - «Ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος»

Χαριλάου: Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV - «Ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος»

Γέμισαν τα παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων με RSV και λοιμώξεις.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Χαράλαμπος Χαριλάου – Εκπρόσωπος Τύπου ΟΚΥπΥ, ο οργανισμός αυξάνει τις κλίνες «Υπάρχει έξαρση του RSV... έχουμε ξεπεράσει τις 100 διαθέσιμες κλίνες σε παιδιατρικούς θαλάμους».

Πέρα από την πληρότητα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, όπου αυξήθηκαν οι κλίνες, ο κ.Χαριλάου σημειώνει ότι γίνεται αγώνας για να βρει κάποιος κλίνη.

Το φαινόμενο της έξαρσης ιώσεων συμβαίνει κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος «Ξεκίνησαν πιο νωρίς από ότι περιμέναμε», εξηγεί ο κ.Χαριλάου.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μεγάλη επισκεψιμότητα στο ΤΑΕΠ και ιδιαίτερα παιδιών το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE