Κλοπή εμπορευματοκιβωτίου: Χειροπέδες σε 41χρονο - Το έκλεψε και το πούλησε

Κλοπή εμπορευματοκιβωτίου: Χειροπέδες σε 41χρονο - Το έκλεψε και το πούλησε

Στη σύλληψη 41χρονου κάτοικου Πάφου, προχώρησε τη Δευτέρα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής εμπορευματοκιβωτίου, που διαπράχθηκε στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, χθες 15 Δεκεμβρίου, από κάτοικο Πάφου. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το εμπορευματοκιβώτιο κλάπηκε στις 10 Δεκεμβρίου, με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε επίσης ότι το εμπορευματοκιβώτιο τέθηκε προς πώληση, μέσω διαδικτύου και αγοράστηκε, από 44χρονο, στις 14 Δεκεμβρίου, έναντι σχετικής απόδειξης.

Βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή

Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.

BEST OF TOTHEMAONLINE