Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Ανήλικος εισέβαλε στο σχολείο του στο Ουισκόνσιν, άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερις και αυτοκτόνησε

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Ανήλικος εισέβαλε στο σχολείο του στο Ουισκόνσιν, άνοιξε πυρ, σκότωσε τέσσερις και αυτοκτόνησε

Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό σε αμερικανικό σχολείο έλαβε χώρα σήμερα, αυτή τη φορά στο Μάντισον του Ουισκόνσιν, όπου η αστυνομία κλήθηκε να ανταποκριθεί σε πυροβολισμούς στο χριστιανικό σχολείο Abundant Life.

Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ, υπήρξε ένοπλη επίθεση με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και επτά τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ανήλικος δράστης, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν μαθητής του σχολείου, αυτοκτόνησε και το άψυχο σώμα του βρέθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα.

Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα την περιοχή, διεξάγοντας περαιτέρω έρευνες για το περιστατικό.

Το σχολείο φιλοξενεί περίπου 390 παιδιά -από μαθητές νηπιαγωγείου έως και λυκείου- και οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα του αιματηρού συμβάντος. «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και οι προσευχές μου για όλα τα θύματα της τραγωδίας στο Χριστιανικό Σχολείο Abundant Life. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την κατάσταση» έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE