Θλίψη στον κόσμο της πολιτικής: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Υπουργού Κώστα Πετρίδη

Θλίψη στον κόσμο της πολιτικής: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Υπουργού Κώστα Πετρίδη

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του πρώην Υπουργού Γεωργίας Κώστα Πετρίδη, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα 16.12.2024 σε ηλικία 75 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κηδεία του πρώην Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και πρώην Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), θα τελεστεί τη Τετάρτη 18.12.2024 και ώρα 12μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στη Μακεδονίτισσα, Λευκωσία.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Έγκωμης.

 Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 11π.μ μέχρι τις 12.μ.μ.

Παράκληση της οικογένειας να γίνονται εισφορές στο Φιλανθρωπικό Σύνδεσμό Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, Φιλανθρωπικό Σωματείο «θησαυρός Αγάπης», Αντικαρκινικός Σύνδεσμος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE