Θλίψη στον κόσμο της πολιτικής: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Υπουργού Κώστα Πετρίδη

Θλίψη στον κόσμο της πολιτικής: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Υπουργού Κώστα Πετρίδη

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του πρώην Υπουργού Γεωργίας Κώστα Πετρίδη, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα 16.12.2024 σε ηλικία 75 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κηδεία του πρώην Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και πρώην Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), θα τελεστεί τη Τετάρτη 18.12.2024 και ώρα 12μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στη Μακεδονίτισσα, Λευκωσία.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Έγκωμης.

 Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 11π.μ μέχρι τις 12.μ.μ.

Παράκληση της οικογένειας να γίνονται εισφορές στο Φιλανθρωπικό Σύνδεσμό Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, Φιλανθρωπικό Σωματείο «θησαυρός Αγάπης», Αντικαρκινικός Σύνδεσμος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE