Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
«Τα τελευταία στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας επιβεβαιώνουν τη σταθερή πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας», σημειώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίσης. «Παράλληλα, αναδεικνύουν την ανάγκη για διαρκή επένδυση σε προγράμματα κατάρτισης και στήριξης του εργατικού δυναμικού, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται», προσθέτει.
«Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα να χτίζουμε μια οικονομία που προσφέρει ευκαιρίες για όλους, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας», καταλήγει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις