Φωτιά σε εργοστάσιο στο Γέρι: Οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει λίγες ώρες πριν - Λεπτομέρειες

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Γέρι: Οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει λίγες ώρες πριν - Λεπτομέρειες

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας (16/12) μετά από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε σε εργοστάσιο στο Γέρι

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην πυρκαγιά υπάρχουν ενεργές εστίες ωστόσο η φωτιά είναι ελεγχόμενη.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στο εργοστάσιο και στον εξοπλισμό του, όπως επίσης σε τρία εμπορικά οχήματα και τρία ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία βρίσκονταν εντός και εκτός του υποστατικού και ενεπλάκηκαν στην πυρκαγιά.

Οι δυνάμεις συνεχίζουν την πυρόσβεση στις ενεργές εστίες μέχρι την πλήρη κατάσβεση.

Σημειώνεται ότι κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς το εργοστάσιο ήταν εκτός λειτουργίας και δεν κινδύνεψε κανείς, καθότι οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει μετά το μεσημέρι.

Οπως αναφέρει ο κ.Κεττής , τα αίτια θα διερευνηθούν με την πλήρη κατάσβεση σε συνεργασία με την Αστυνομία και αφού εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια του υποστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.