Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Παράλληλα, στην Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής συζητήθηκε σήμερα η πρόταση νόμου για το θέμα των ελαττωματικών αερόσακων που αφορά δεκάδες χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η νομοθετική εργασία για το θέμα των ελλαττωματικών αεροσάκων Τακάτα, θέμα το οποίο αναβλήθηκε στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας. Η πρόταση θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια, πριν από την έναρξη της συζήτησης για τους κρατικούς προϋπολογισμούς.
Παρούσα στην Ολομέλεια βρίσκεται και η κ. Μαρία Λούη, μητέρα του 24χρονου Κυριάκου Όξινου, που έχασε τη ζωή του από την ελαττωματική λειτουργία του εν λόγω τύπου αερόσακου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις