Ενώπιον της Ολομέλειας το ζήτημα με τους αερόσακους Takata - Δείτε live

Ενώπιον της Ολομέλειας το ζήτημα με τους αερόσακους Takata - Δείτε live

Αρχίζει σήμερα η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025.

Παράλληλα, στην Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής συζητήθηκε σήμερα η πρόταση νόμου για το θέμα των ελαττωματικών αερόσακων που αφορά δεκάδες χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νομοθετική εργασία για το θέμα των ελλαττωματικών αεροσάκων Τακάτα, θέμα το οποίο αναβλήθηκε στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας. Η πρόταση θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια, πριν από την έναρξη της συζήτησης για τους κρατικούς προϋπολογισμούς.

Παρούσα στην Ολομέλεια βρίσκεται και η κ. Μαρία Λούη, μητέρα του 24χρονου Κυριάκου Όξινου, που έχασε τη ζωή του από την ελαττωματική λειτουργία του εν λόγω τύπου αερόσακου.

Δείτε live

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!