Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.
Η Ελληνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στη νέα μείωση του επιτοκίου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ανακοινώνει ότι το επιτόκιο αναφοράς για δάνεια που συνδέονται με το Βασικό Επιτόκιο της ΕΚΤ μειώνεται κατά 0,25%, από 3,40% σε 3,15%, με ισχύ από τις 18 Δεκεμβρίου 2024. Αυτή η μείωση επηρεάζει επίσης τα επιτόκια των δανείων που είναι συνδεδεμένα με τα διατραπεζικά επιτόκια Euribor, ωφελώντας πάνω από 6.000 δανειολήπτες.
Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, η Ελληνική Τράπεζα μείωσε το βασικό της επιτόκιο κατά 0,21%, φτάνοντας το 1,91%. Αυτή η μείωση έχει θετική επίδραση σε πάνω από 90.000 δανειολήπτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, βοηθώντας τους να διαχειριστούν καλύτερα το κόστος δανεισμού τους.
Πρόσφατα, η Τράπεζα ανακοίνωσε επίσης τη διάθεση στεγαστικού δανείου με σταθερό επιτόκιο 2,95% για τα πρώτα 3 χρόνια ή 3,10% για τα πρώτα 5 χρόνια. Η Ελληνική Τράπεζα παραμένει σταθερά δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και στην ευημερία της κοινωνίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις