Και περιπολικά με TAKATA - Αναμένουν τις εξελίξεις με την πρόταση νόμου για ακινητοποιήσεις

Και περιπολικά με TAKATA - Αναμένουν τις εξελίξεις με την πρόταση νόμου για ακινητοποιήσεις

Από τον «τυφώνα» ΤΑΚΑΤΑ που σκορπά τρόμο στους κυπριακούς δρόμους επηρεάζεται και η Αστυνομία Κύπρου.

Πρόκειται για μερικές δεκάδες οχήματα που χρησιμοποιεί η ΜΑΔ και όχι μόνο.

Όπως δήλωσε στο «Μεσημέρι και Κάτι» η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, ήδη η Αστυνομία έχει προβεί σε ενέργειες με την εταιρεία που προμηθεύει τα συγκεκριμένα οχήματα και αναμένει και τι το τι θα συμβεί με τη σχετική πρόταση νόμου για την ακινητοποίηση οχημάτων που θα βρεθεί σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής για να προβούν στις ανάλογες κινήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE