Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βρέφος 38 ημερών

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βρέφος 38 ημερών

Τραγωδία σημειώθηκε στα Χανιά στη Κρήτη, όταν ένα βρέφος λίγο πάνω από ενός μήνα, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το βρέφος στα Χανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στα Χανιά όταν μία κοπέλα είδε πως το μόλις 38 ημερών βρέφος της δεν ανέπνεε.

Η σοκαρισμένη μητέρα μετέφερε άμεσα το άτυχο παιδάκι στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να επιχειρούν για αρκετή ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Άγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου του βρέφους

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του μωρού, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία ερευνά το συμβάν και τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του βρέφους.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE