Έτρεχε η Πυροσβεστική – Συνολικά 80 πυρκαγιές – 67 σχετίζονται με τα επεισόδια από νεαρούς

Έτρεχε η Πυροσβεστική – Συνολικά 80 πυρκαγιές – 67 σχετίζονται με τα επεισόδια από νεαρούς

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 96 περιστατικά, 80 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Ε.Μ.Α.Κ. ανταποκρίθηκαν τις νυχτερινές ώρες συνολικά σε 67 επεισόδια πυρκαγιών στα οποία φαίνεται να εμπλέκονταν νεαροί και αφορούσαν, μεγάλους κάδους απορριμμάτων, ελαστικά οχημάτων, άχρηστα υλικά, δέντρα σε πεζοδρόμια, διάφορα αντικείμενα και σε Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Τα περιστατικά εκδηλώνονταν σε ανοικτούς χώρους πλησίον εκκλησιών, σχολείων, πάρκων, στο οδόστρωμα και σε πεζοδρόμια. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ανταποκρίσεις γίνονταν συνοδεία της Αστυνομίας.

Πυρ. Σταθμοί Λευκωσίας: 31
Πυρ. Σταθμοί Λεμεσού: 18
Πυρ. Σταθμοί Λάρνακας: 16
Πυρ. Σταθμοί Πάφου: 1
Ε.Μ.Α.Κ.: 1

ΣΥΝΟΛΟ: 67.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE