Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air μιλώντας για τον χαμό ανθρώπων λόγω Takata - Βίντεο

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air μιλώντας για τον χαμό ανθρώπων λόγω Takata - Βίντεο

Λύγισε η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου στην εκπομπή  του ΡΙΚ1 «Από μέρα σε μέρα», μιλώντας για τις ζωές που χάθηκαν από αερόσακους Takata, ενώπιον της μητέρας του αδικοχαμένου Κυριάκου Όξινου.

Φανερά αναστατωμένη, απογοητευμένη και οργισμένη, η κ.Μαρία Λούη (μητέρα Κυριάκου) με την αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση νόμου που αφορά σε ακινητοποιήσεις οχημάτων που διαθέτουν τους ελαττωματικούς και επικίνδυνους αερόσακους Takata

 Η μητέρα του αδικοχαμένου Κυριάκου Όξινου, ανέφερε η ασφάλεια των πολιτών είναι υπεράνω και δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλη καθυστέρηση στην ψήφιση του νόμου για το εν λόγω ζήτημα.

Ήδη στην Κύπρο δυο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από αυτή την αιτία, ενώ ένας νεαρός παλεύει τα τελευταία χρόνια με χειρουργεία, μετά από σοβαρό τραυματισμό του.

Η κ.Χαραλαμπίδου αναφερόμενη στους θανάτους που σημειώθηκαν στην Κύπρο λόγω Takata, δεν άντεξε και λύγισε, ενώπιον της μητέρας του Κυριάκου Όξινου.

«Επρεπε να ντρεπόμαστε ως πολιτεία, είμαι πάρα πολυ θυμωμένη. Ο γιός της κ.Λούη ήταν φίλος με τα παιδιά μου. Ερχόταν στο σπίτι μου, τα παιδιά μου έμπαιναν στο αυτοκίνητο του. Πόσο άδικα χάθηκε αυτό το παιδί.... Το πολιτικό κόστος σκέφτονταν όλοι και σιωπούσαν τόσα χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE