Βαφεάδης για ΤΑΚΑΤΑ: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση και θα ταλαιπωρηθεί κόσμος»

Βαφεάδης για ΤΑΚΑΤΑ: «Πολύ δύσκολη η κατάσταση και θα ταλαιπωρηθεί κόσμος»

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει προκύψει με τους αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ και θα ταλαιπωρηθεί κόσμος, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή όταν τίθεται θέμα ασφάλειας των πολιτών, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας στο Τρίτο, τόνισε ότι η ευθύνη, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τις ανακλήσεις, βαραίνει αποκλειστικά τις κατασκευάστριες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν υπάρχει κίνδυνος για ένα αυτοκίνητο.

Αυτό που προέχει, τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, είναι η ενημέρωση των πολιτών ώστε να γνωρίζουν αν το όχημά τους τυγχάνει ανάκλησης και στη συνέχεια θα πρέπει το ζήτημα να τύχει σωστής διαχείρισης.

Ο υπουργός μεταφορών απέρριψε  κατηγορίες εκ μέρους της Βουλής, ότι η εκτελεστική εξουσία απουσίαζε από την προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Έχει αναγνωριστεί και από τους βουλευτές, πρόσθεσε, πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και της Νομικής Υπηρεσίας, για την ετοιμασία της πρότασης Νόμου.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE