Φρίκη στη δομή προσφύγων στη Μαλακάσα – Μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικο

Φρίκη στη δομή προσφύγων στη Μαλακάσα – Μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικο

Σοκάρει η καταγγελία κακοποίησης ανήλικου στη δομή προσφύγων στη Μαλακάσα. Πρόκειται για ένα 16χρονο παιδί από την Αίγυπτο και σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, έξι ομοεθνείς του τον πήραν από το δωμάτιό του και τον οδήγησαν σε έναν οικίσκο της δομής.

Εκεί, του έδεσαν τα χέρια, τον φίμωσαν και άρχισαν να τον μαστιγώνουν με καλώδια. Μάλιστα, ένας από τους δράστες, έβαζε στο σώμα του πυρακτωμένο κουτάλι, ενώ ένας άλλος φαίνεται ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ανήλικος κρατήθηκε εκεί έως τις 8 το πρωί της Δευτέρας, καθώς οι δράστες πίστευαν ψευδώς πως τους είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο.

Μαλακάσα: Απείλησαν τον ανήλικο ότι θα τον σκοτώσουν

Ο 16χρονος  δεν κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό γιατί οι δράστες τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν το αποκαλύψει στην αστυνομία.

Ένας από τους δράστες, βιντεοσκοπούσε τις σκηνές, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το βίντεο εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, που μετέβησαν στο σημείο.

Έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Δύο είναι ανήλικοι 16 και 17 ετών και δύο ενήλικοι, όλοι από την Αίγυπτο. Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, επίσης Αιγύπτιοι και μάλιστα ο ένας ήταν αυτός που βιντεοσκοπούσε αυτές τις σκληρές σκηνές.Γίνονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν τα δύο αυτά άτομα και να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία, παράνομη βία, παράνομη κατακράτηση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE