Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Προσοχή στους χρήστες των social media και ιδιαίτερα στο Facebook. Θορυβήθηκε ο υπουργός και προέβη σε καταγγελία

Σε καταγγελία στην αστυνομία έχει προβεί ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης καθώς διάφορες ιστοσελιδές στο FACEBOOK που φαίνεται να σχετιζονται με τον 'ιδιο δεν σχετίζονται με τον Υπουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το περιοχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ουδεμια σχέση έχει με την πραγματικότητα.Η σελιδα του Υπουργού έχει παραβιαστεί και σχετική καταγγελία έχει γίνει ήδη στην Αστυνομία Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE