Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστές ταυτότητες από το αεροδρόμιο Πάφου - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστές ταυτότητες από το αεροδρόμιο Πάφου - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες Δευτέρα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ των ωρών 19:30- 20:00 στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκαν σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών και δύο άντρες 34 και 36 ετών αφρικανικής καταγωγής, για να ταξιδέψουν σε χώρα της Ευρώπης. Και οι τρεις παρουσίασαν δελτία ταυτότητας ευρωπαϊκής χώρας.

Κατά τους ελέγχους έγινε αντιληπτό ότι τα έγγραφα τους ήταν πλαστογραφημένα και ανακρινόμενοι ομολόγησαν την διάπραξη των αδικημάτων της πλαστοπροσωπίας και της πλαστογραφίας.

Οι τρεις ακολούθως συνελήφθησαν για πλαστοπροσωπία και στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης για πλαστογραφία και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE