Χριστοδουλίδης-Τατάρ: Θα παραστούν σε δεξίωση των ΗΕ στο Λήδρα Πάλας

Χριστοδουλίδης-Τατάρ: Θα παραστούν σε δεξίωση των ΗΕ στο  Λήδρα Πάλας

Στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κόλιν Στιούαρτ, με την ευκαιρία του τέλους του έτους, θα παραστούν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλλας στις 19.00. Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δυο ηγέτες ήταν κατά το δείπνο που τους παρέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη στις 15 του περασμένου Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE