Έκλεψαν καινούργια κινητά από το κατάστημα που δούλευαν - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Έκλεψαν καινούργια κινητά από το κατάστημα που δούλευαν - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Διατάγματα κράτησης πέντε και τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 22χρονου και 32χρονου αντίστοιχα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών όπου εργάζονταν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 3.12.24 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον Διευθυντή καταστήματος πωλήσεως ηλεκτρικών ειδών ότι μεταξύ 26.11.24 και 3.12.24 φέρεται να κλάπηκαν από αποθήκη του καταστήματος του οκτώ καινούργια κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 6.253 ευρώ.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο υπαλλήλων της εταιρείας ηλικίας 22 ετών και 32 ετών. Ο 22χρονος, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, συνελήφθη στις 6.12.24 οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την ίδια ημέρα και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση. Ο 32χρονος συνελήφθη την Κυριακή και εξασφαλίστηκε η τριήμερη κράτηση του.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE