«Πυρά» Φαίδωνος: Παιδί με ταχυκαρδία μεταφέρθηκε από Πάφο σε Λεμεσό γιατί δεν υπήρχαν κλίνες - «Κάποιοι πανηγυρίζουν»

«Πυρά» Φαίδωνος: Παιδί με ταχυκαρδία μεταφέρθηκε από Πάφο σε Λεμεσό γιατί δεν υπήρχαν κλίνες - «Κάποιοι πανηγυρίζουν»

Πυρά κατά νοσηλευτηρίων εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Φαίδωνος, παιδί με πνευμονία και ταχυκαρδία αναγκάστηκε να μεταφερθεί από την Πόλη Χρυσοχούς εσπευσμένα στη Λεμεσό καθώς δεν υπήρχαν κλίνες στην Πάφο.

«Η εικόνα είναι σημερινή απο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παιδί από το διαμέρισμα Πόλη Χρυσοχούς σήμερα με πνευμονία και ταχυκαρδία, μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Λεμεσό γιατί το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου δεν έχει κενές κλίνες στο παιδιατρικό που διαθέτει μόνο 9+1 κλίνες. Η απόσταση αυξάνει τον κίνδυνο. Τέσσερα χρόνια το ίδιο σκηνικό, ενώ κάποιοι πανηγυρίζουν για “επιτυχίες”. Πόση αναποτελεσματικότητα;», κατήγγειλε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Φαίδωνος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE