Συγκεντρώσεις και πορείες Σύρων σε πόλεις της Κύπρου - Πανηγυρίζουν για πτώση του καθεστώτος Άσαντ

Συγκεντρώσεις και πορείες Σύρων σε πόλεις της Κύπρου - Πανηγυρίζουν για πτώση του καθεστώτος Άσαντ

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούν Σύροι που διαμένουν στην Κύπρο μετά και από την κατάληψη Δαμασκού και Προεδρικού Μεγάρου από τους αντάρτες όπου επιδιώκουν την πτώση του καθεστώτος Άσαντ.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τις συγκεντρώσεις αναφέροντας:

Αναφορικά με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα σε διάφορες πόλεις από αλλοδαπούς κάτοικους Κύπρου, η Αστυνομία επισημαίνει ότι οι ειρηνικές συναθροίσεις είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη, το οποίο κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Καθήκον, ωστόσο, της Αστυνομίας είναι η διατήρηση του νόμου και της τάξης, η διαφύλαξη της δημόσιας γαλήνης και ασφάλειας και η προστασία όλων των πολιτών και της περιουσίας τους.

Σε αυτό το πλαίσιο τονίζεται ότι, η Αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την προστασία των πολιτών και σε περίπτωση που οι συγκεντρώσεις αυτές πάψουν να είναι ειρηνικές τα μέλη της Αστυνομίας θα επέμβουν αμέσως για την αποκατάσταση της τάξη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE