Νέος τραυματισμός μαθητή από το Superman Challenge – Έσπασε τον καρπό του, απειλεί με μηνύσεις ο πατέρας του

Νέος τραυματισμός μαθητή από το Superman Challenge – Έσπασε τον καρπό του, απειλεί με μηνύσεις ο πατέρας του

Νέος τραυματισμός μαθητή καταγράφηκε σε σχολείο, αυτή τη φορά στην Πάτρα, λόγω του «Superman Challenge» που trendάρει στο TikTok.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ένας ανήλικος έσπασε τον καρπό του, με τον πατέρα του να απειλεί να καταθέσει μήνυση στο Γυμνάσιο που πηγαίνει ο γιος του.

Στο περιστατικό συμμετείχαν δύο αγόρια από το Λύκειο κι άλλα τρία από το Γυμνάσιο, με τη διευθύντρια να προχωρά στην αποβολή τους.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής ένας 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου Καλυθιών στη Ρόδο έπαιζε με τους συμμαθητές του στο διάλειμμα. Όταν προσπάθησαν να δημιουργήσουν βίντεο με το συγκεκριμένο trend, χτύπησε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με το ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

Το «Superman Challenge» είναι ένα επικίνδυνο trend, στο οποίο οι συμμετέχοντες κάνουν άλματα, μιμούμενοι τη χαρακτηριστική κίνηση του γνωστού υπερήρωα την ώρα που πετάει, ενώ άλλα άτομα τους κρατάνε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE