Πανέτοιμη δηλώνει η Αστυνομία για εκδήλωση Σύρων στη Λεμεσό την Κυριακή

Πανέτοιμη δηλώνει η Αστυνομία για εκδήλωση Σύρων στη Λεμεσό την Κυριακή

Κατάλληλα προετοιμασμένη για διαφύλαξη της ασφάλειας και τάξης, δηλώνει η Αστυνομία, σε σχέση με εκδήλωση που οργανώνουν, το μεσημέρι της Κυριακής (13:00), στην μαρίνα Λεμεσού, Σύροι που διαμένουν στην Κύπρο, για στήριξη, όπως δηλώνουν, των «μουτζαχεντίν που πολεμούν στο Ιντλίμπ και το Χαλέπι», στη Συρία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι πρώτιστος στόχος της είναι η διατήρηση του νόμου και της τάξης και η διαφύλαξη της δημόσιας γαλήνης και ασφάλειας «και για τον σκοπό αυτό μέλη της θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους, καθώς και την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων».

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που εκδηλωθούν ενέργειες που εκφεύγουν της νομιμότητας και καταστήσουν την εκδήλωση μη ειρηνική, «η Αστυνομία καθηκόντως θα επέμβει, με κύριο και μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση της τάξης και της νομιμότητας».

Εν τω μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, υπάρχει ετοιμότητα λόγω της αντίδρασης πολιτών, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από ΜΚΔ και του ενδεχόμενου να δημιουργηθεί παράλληλη συγκέντρωση, έναντι των διαδηλωτών. Στην ΑΔΕ Λεμεσού, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα λειτουργήσει Κέντρο Κρίσεως, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τόσο μέλη της, όσο και μέλη της ΜΜΑΔ, καθώς και το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE