Βαριά καμπάνα απο UEFA για την Ομόνοια – Δείτε τις ποινές που της επιβλήθηκαν

Βαριά καμπάνα απο UEFA  για την Ομόνοια – Δείτε τις ποινές που της επιβλήθηκαν

Πρόστιμο €40.000 καθώς και ότι ο επόμενος εντός έδρας ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας θα διεξαχθεί με κλειστή την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της είναι οι ποινές που επέβαλε η UEFA στην Ομόνοια για τον αγώνα με τη Γιαγκελόνια Πολωνίας για τα προκριματικά του Europa League, που έγινε στο ΓΣΠ τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, «η UEFA ενημέρωσε την ΚΟΠ για ποινές που επέβαλε στην Ομόνοια η Πειθαρχική της Επιτροπή για τον αγώνα με τη Γιαγκελόνια Πολωνίας για τα προκριματικά του Europa League, που έγινε στο ΓΣΠ τον περασμένο Ιούλιο».

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου και επέβαλε στην Ομόνοια για διάφορες παραβάσεις που προέκυψαν από τη συμπεριφορά οπαδών της, πρόστιμο 40.000 ευρώ ενώ στον επόμενο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών (Βόρειο Πέταλο) θα παραμείνει κλειστή», σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE