Στη φυλακή 36χρονος στην Κύπρο: Επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 9χρονο κοριτσάκι

Στη φυλακή 36χρονος στην Κύπρο: Επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 9χρονο κοριτσάκι

Ποινή φυλάκισης δυόμισι χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο ήταν μόλις 9 χρόνων.

Ο 36χρονος κρίθηκε ένοχος ότι επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην 9χρονη, η οποία ήταν εγγονή της συμβίας του…

Το αδίκημα διαπράχθηκε το 2021 στην επαρχία Λάρνακας.

Επιβάλλοντας την ποινή φυλάκισης, οι δικαστές του Κακουργιοδικείου τόνισαν την σοβαρότητα τέτοιων αδικημάτων, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό τους για την συχνότητα με την οποία τα τελευταία χρόνια παρόμοιας φύσεως υποθέσεις παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE