Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ - Συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ - Συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Σεΐχη Mohamed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan. 

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία και πως αυτή εξελίσσεται, με τις ενδεχόμενες συνέπειες και επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν για την ευρύτερη περιοχή. 
 
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των ΗΑΕ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εντεινόμενη ανάφλεξη στη Συρία και συμφώνησαν για την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών και ενεργειών που μπορούν να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης.
 
Συζήτησαν, επίσης, για τις διμερείς σχέσεις και για τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της ήδη αναβαθμισμένης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες. 
 
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε διαρκή επαφή παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE