Έριξαν χειροβομβίδα έξω από οικία 63χρονης στη Λεμεσό - Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση

Έριξαν χειροβομβίδα έξω από οικία 63χρονης στη Λεμεσό - Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από οικία στην περιοχή Τσιρείου, στη Λεμεσό. Όπως διαπιστώθηκε, οφειλόταν σε χειροβομβίδα που ρίφθηκε στην μπροστινή βεράντα. 

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, την υπόθεση κατήγγειλε, λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί, η 63χρονη συνταξιούχος ιδιοκτήτρια της οικίας, και μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας, η έκρηξη οφειλόταν σε αμυντική χειροβομβίδα, η οποία ρίφθηκε στην μπροστινή βεράντα της οικίας.

Από τις εξετάσεις και μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα.

Η σκηνή φωτογραφήθηκε και διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE