Προσοχή: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο «Αλφαμέγα» - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο «Αλφαμέγα» - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των προσώπων που απεικονίζονται στις σχετικές φωτογραφίες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της οχλαγωγίας, παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο κ.ά., τα οποία διαπράχθηκαν στις 5/12/2024, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Εθνικού Άχνας, που διεξήχθη στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE