Έχετε Xiaomi; Δυσάρεστα νέα για εκατομμύρια κατόχους

Έχετε Xiaomi; Δυσάρεστα νέα για εκατομμύρια κατόχους

H Golden Label Alliance, εφαρμόζει την πολιτική που είχε ανακοινώσει, επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο πλήθος Android developers και χρήστες Xiaomi κινητών.

Η κίνηση, η οποία αφορά τις OPPO, vivo και Xiaomi έχει σαν στόχο να βάλει τέλος στην εγκατάσταση 32bit εφαρμογών από τα App Stores της κάθε μιας. Η εν λόγω πολιτική εφαρμόστηκε από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια μετάβασης σε 64bit αρχιτεκτονική για καλύτερες επιδόσεις και μια καλύτερη συνολικά εμπειρία στους τελικούς χρήστες. Οι developers καλούνται από τη μεριά τους να υποστηρίξουν την 64bit αρχιτεκτονική, ώστε να διατηρηθούν οι εφαρμογές στα App Store.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Google έχει ήδη προβεί σε αντίστοιχη κίνηση στο οικοσύστημά της ήδη από την κυκλοφορία του Pixel 7 Pro, αφαιρώντας ολοκληρωτικά την υποστήριξη 32bit εφαρμογών.

Παράλληλα, οι 32bit εφαρμογές, έχουν φύγει από το Play Store και τα μόνα μέρη που μπορούσαμε να τις βρούμε ήταν τα καταστήματα εφαρμογών των κατασκευαστών, και φυσικά από apks, που δεν προτείνεται για θέματα ασφάλειας.

Τώρα όμως, όλες οι 32bit εφαρμογές, σταματάνε να κυκλοφορούν στο κατάστημα εφαρμογών της Xiaomi και αν ο προγραμματιστής μιας εφαρμογής δεν την έχει αναβαθμίσει στα 64bit, τότε η εφαρμογή απλά εξαφανίζεται από το κατάστημα.

Πηγή: xristika.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE