Ύποπτος για ληστεία, κλοπή αυτοκινήτου και διάρρηξη εστιατορίων 24χρονος - Φόρεσε χειροπέδες

Ύποπτος για ληστεία, κλοπή αυτοκινήτου και διάρρηξη εστιατορίων 24χρονος - Φόρεσε χειροπέδες

Στη σύλληψη 24χρονου κάτοικου Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και ληστείας, που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2024, στην επαρχία Πάφου.

Εναντίον του 24χρονου διερευνώνται μία υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, μία υπόθεση ληστείας με κλοπή μπαταριών μηχανημάτων και δύο διαρρήξεις εστιατορίων.

Η κλοπή του οχήματος, καταγγέλθηκε στις 28 Οκτωβρίου, από διευθυντή εταιρείας. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το αυτοκίνητο ιδιοκτησία της εταιρείας, κλάπηκε στις 27 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Πάφο. Το όχημα εντοπίστηκε λίγες μέρες αργότερα, στην Πάφο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στις 2 Νοεμβρίου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Πάφου, ότι γύρω στις 4π.μ. της ίδιας μέρας, εντόπισε σε χώρο όπου σταθμεύει τα μηχανήματά του, στην Πάφο, ένα πρόσωπο, το οποίο κρατούσε μια μπαταρία μηχανήματος. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, μόλις το πρόσωπο αυτό τον αντιλήφθηκε, πρόταξε μαχαίρι εναντίον του και παίρνοντας την μπαταρία, τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από το υποστατικό κλάπηκαν εννιά μπαταρίες και 200 λίτρα πετρελαίου.      

Στις 18 Νοεμβρίου, καταγγέλθηκαν στο ΤΑΕ Πάφου, δύο υποθέσεις διαρρήξεων σε εστιατόρια στην Πάφου, οι οποίες διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων, από τα δύο υποστατικά κλάπηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.

Κατά τη διερεύνηση των πιο πάνω εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Το απόγευμα χθες ο 24χρονος συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE